DIT PROJECT IS UITVERKOCHT

Ontdek het mooie project Hemixpark.

HEMIXVEER Verborgen parel aan de Schelde

De gerenommeerde Belgische architecten Poponcini & Lootens laten zich inspireren door de sfeer van een cruiseschip dat aanmeert aan de kaai. Zij tekenen verschillende gebouwen met moderne residenties waar je stoel op het dek al klaar staat. Maak je keuze uit appartementen met één, twee of drie slaapkamers, een groot zonnig terras en een parking.

Idyllische ligging aan de Schelde

Hemixveer is een verborgen parel aan de Schelde, omringd door een oase van rust en groen. In je achtertuin ligt een park, in je voortuin heb je een weids zicht op het natuurreservaat van Bazel dat aan de overkant van de Schelde pronkt. Kortom: Hemixveer is de ideale plek om uit te waaien en te genieten van de frisse buitenlucht. Te beginnen op de wandel- en fietsdijk voor je deur. Neem je de auto? Via de A12 ben je zo in Antwerpen en Brussel.

Ruimte en licht, binnen en buiten

De stijlvolle architectuur van je moderne residentie omarmt de ruimte en het licht, zodat jij je op elk moment van de dag vrij als ’n vogel voelt. Word wakker en ga slapen met  een glimp van de Schelde vanuit je slaapkamer. Ontbijt in je open, heldere keuken. Geniet van een boek of een film in je gezellige leefruimte. Aperitief bij zonsondergang op je ruime zuidterras met een uitgestrekt zicht.

Hoogwaardige afwerking in de stijl van je dromen

Wij bieden instapklare appartementen, en dat mag je letterlijk nemen. Alles wordt tot in de puntjes voor je geregeld, zonder je eigenheid te verliezen. Integendeel: samen met een van onze interieurarchitecten kan jij de stijl van je dromen waarmaken want hun advies is inbegrepen in jouw prijs. Hou je van klassiek, kleur, natuur of puur? Wij weten perfect met welke stijl, kleuren en materialen je huis je thuis wordt. 

Ontdek Hemixveer

Ruim en stijlvol wonen langs de oever van de Schelde, Hemixveer is HEMELS. Deze mooie appartementen liggen in een oase van rust.

Lees meer

Ik wens meer info!

Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve de voorwaarden te accepteren

Gelieve de volgende velden in te vullen:

  • {{validation.errorMessage}}
Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak?